Ögonen går i kors

Idag har jag läst och läst, massor med engelska ord harr jag betat av. Det blev ca 200 sidor så ögon blöder nästan, de är i alla fall lite ofokuserade. Så det är dags att packa ihop och fortsätta imorgon.

Elin likes....and wants

Hittade denna klocka på Net-A-Porter, måste säga att jag gillar den skarpt. Skulle verkligen vilja ha en klocka med plastarmband och den här färgen är verkligen något extra:)


Den 24

Idag så har jag jobbat större delen av dagen, men även hunnit med att njuta av solskenet i några minuter.

Har inte varit och jobbat på 3:an på år och dar, så det var kul att se alla igen.

Ikväll kommer Linnea hit för att äta middag sedan blir det utgång. Och min söta storasyster är i stan så vi har FF hemma nu och kommer säkert att sammanstråla ikväll:)

Rymms en bokhylla i en bubbla?

Det gör det faktiskt:)

Idag efter fikan med Linnea så åkte vi en sväng för att handla och vi hämtade också några saker från Bennys förråd till Linneas lägenhet, där ibland en bokhylla.
Vi stod länge och funderade på om man skulle kunna få in den och det gick, även fast de är små bilar.

Cloudy with a chance of meatballs

Idag var jag på matiné med sötungarna. De har nästan varit uppe en hel vecka och det har varit skitkul:) Vi har spelat så mycket kort så det står härliga till. Det har mest blivit plump, vilket vi alla gillar.

Som sagt idag så var på matiné och såg filmen, det regnar köttbullar. Absolut barnens val, men den var en helt okej animerad film. Handling utspelar sig på en ö i atlanten som har sardiner som sin största livsnäring. En uppfinnar ställer allt på sin kant när ett av hans experiment går överstyr. Barnen tyckte att den var mycket bra:)



Vinna Converse

Hittade denna tävling som LILY har, där du kan vinna Converse. Jag är med och tävlar och oppas verkligen på att jag vinner. Vad är inte bättre nu när snön börjar smält än ett par nya Converse:)