Tillbaka

Idag var det första dagen tillbaka på jobbet efter min lägenhetsarrest. Väldigt skönt att vara tillbaka, men det man blir ju så trött de första dagarna. Turligt nog så var det full rush hela dagen så man hade inte tid att känna efter riktigt.
Tror att det går bättre i morgon:)

Spårvagn till Göteborg

Efter att ha varit i hemma i lägenheten sedan i måndags, på grund av halsfluss, var det mycket skönt att komma ut idag och få träffa lite folk. Så himla kul att träffa Kicki, Petra och Erik!
 
Det blev spårvagnen till resturang Göteborg som ligger i Hammarby Sjöstad. Det var första besöket för oss alla. Kan verkligen rekommedera ställe. Väldigt god mat och jag tror att det kan var ariktigt sjysst att gå dit och ta en drink.
 
 
 
 
Jag satsade på en BLT Sandwich och var det gott eller gott.
Bilder till vänster kommer från göteborgs hemsida och BLT:en har jag tagit.
 
 

Jäkla tekniska protest

Vadå teknisk protest på att masten är rak...vill ju så gärna att det ska bli en svensk bronsmedalj till Rasmus Myrgren i Laser! Håller tummar och tår...

Helt otroligt

Är så oerhört imponerad av två herrar, med namnen Fredrik Lööf och Max Salminen.
Jäklar vad de har imponerat med denna oerhörda prestation, att ge Sverige ett olympiskt guld. Tror inte att det var många som trodde att det skulle kunna gå så här bra, men efter flera bra seglatser så fick de ett guld.
 
 
 
Tycker att det är mycket kul att Sverige, än så länge, bara tagit medaljer i grenar där det inte läggs så mycket fokus, eller inte får så mycket fokus. Lite outsider-sporter. Triathlon, Fälttävlan, Dubbel trapp och Segling. Inför detta OS har faktiskt SOK lagt ett stort stöd på seglingen och det ser ut som att det har betalat sig bra. Nu när vi har fler grenar i segling som ser ut att kunna bli framgångsrika i detta OS. Kan även bli betydande för ett fortsatt stöd för seglingen, vilket är mycket positivt.