Vapiano



Är ett stort fan av Vapiano. Gillar verkligen deras tänk runt maten de serverar. Färskt och hemmagjort. Way to go!! Sedan är den ju god och prisvärd... alltid ett plus.

Det blev ett besök där förra veckan med Petra. Mysigt att slinka in där på kväll, äta god mat och prata massor. Ett väldigt trevligt sätt att spendera lördagskvällen på.

Annanstans

Just nu önskar jag verkligen inte att jag sitter vid mitt skrivbord, utan var någon helt annanstans. Himla härligt det skulle vara...
Känns bara som en sådan dag som man verkligen önskar att man klivit ner i sängen igen, dragit täcket över sig och förvunnit.

30-årsfest

Jag var på 30-årsfest i lördags. Det var min granne Jonathan som fyllde år. Tror att vi var cirka 50 personer i dras lägenhet som endast är 3 kvm större än min... vet då inte hur vi fick till det men det kändes inte så trångt.

Väldigt kul att gå på en fest där man nästan inte känner några alls... man blir så väldigt social och lär (oftast) känna en massa nya människor. Vilket alltid är kul! Också kul att veta att man inte lagt sig av med sin socialkompetens... den är alltid bra att underhålla!

Det var en riktigt bra fest med en massa sköna människor och en väldig blandning av olika människor. Jag tänkte att jag inte skulle vara där så länge, men klockan hann bli tre innan jag gick hem. Där du mamma Svanberg... inte sist kvar, som du alltid pratar om.

Wolf

I onsdags var jag på bio med Petra, vi såg the Wolf of Wall Street. Huvudrollen spelas av den fantastiske Mr. DiCaprio och i birollerna ser vi bland annat Jonah Hill och Margot Robbie.


Man skulle kunna sammanfatta filmen med dessa ord, 80-tal, börshandel, makt, pengar, sex och droger. 
Jordan Belfort (DiCaprio) är en börshandlare som startar en egen mäklarfirma, där han tjänar kopiöst med pengar genom olagliga affärer. På ytan är allting fint, men om man synar noga undrar man när korthuset ska rasa.
 


Filmen var tre timmar lång, vilket både förvånade mig och Petra när vi hörde det på plats. Dock kändes den inte som att den var så lång, snarare att den var kortare.
Om ni inte sett den, gå och se den!
 




99 år

Du skulle ha fyllt 99 år idag, den 15 januari 2014. Vad jag önskar att både du och jag fått uppleva denna dagen tillsammans. Fast jag vet att du firar detta i himlen med de andra. 

När jag tänker på dig är det den här bilden av dig jag ser. Vithårig och rynkig, av ålderns höst och erfarenhet. Jag undrar då om du någonsin kunnat vara finare än så här. Och jag tror inte att du hade kunnat det. 

Jag är glad att du fick vandra på jorden, med oss, i 88 år. 



Oj vilken kväll!

Det är sådana här kvällar man kan längta efter! Regnet strilar sakta ner när mina slinker in i värmen på en mysig restaurang. God mat, gott vin och ett fantastiskt sällskap som lurar en till mycket skratt. Vad mer kan man önska sig på en torsdag?