Little Britain rolls 500 Miles

Tycker man om karaktärerna i den engelska serien Little Britain och The Proclamiers I'm gonna Be, så ska man kolla på detta klipp

http://www.youtube.com/watch?v=OEMYYNLbEtw

Underbara dagar på Ulvön

Har som vanligt varit uppe på Ulvön under Ulvöregattan. I år så seglade jag inte på grund av ett skadat knä, men mina kompisar seglade. Det var ett par underbara dagar bra väder (inte de första) och mycket trevligt folk.


image1
Race inne i hamen.

Kul att se

Hade min nya omlottklänning från Whyred på mig och fick syn på lappen med tvättreglerna och jag började att läsa vad som stod,  när sitter man ned och läser tvättreglerna egentligen (okej... när man ska lägga dom i tvätten, men annars så brukar jag inte läsa på lapparna). Det första som stod var att man skulle tänka på att använda produkter som inte skadar vår miljö. Sedan var det tvättreglerna, vilka material som man har använt, att man skulle tvätta med liknande färger och sen var den var gjord. 

Det var längst ner på lappen som jag blev överraskad, där så stod det "Be grateful to everyone". Det var så kul att se att de hade lagt in en så betydelsefull uppmaning på en enkel liten tvättlapp:)

Kram