Körslaget

Har nyss kollat klart på det nya programet Körslaget, ett helt okej program. Skulle egentligen gilla det mer i fall låtarna var bättre arrade, så att inte alla sjunger samma text utan att men leker lite mer med låtarna. Detta kommer säkert att utvecklas mer framöver, det var ju ändå bara det första programmet.

De bästa körerna tyckte jag var Lottas och Agnes. De hördes att de hade jobbat mycket med stämmorna men också med harmoniken och att inte alla sjöng texten i olika stämmor som jag sa ovan. Även Brolle Jrs kör var bra. Ska bli kul att se hur det går.

När man sitter och kollar så blir man så sugen på att sjunga och längtar tillbaka till kören..snyft. Speciellt tiden med Vokalensemblen eller vårt andra namn Vokalare utan gränser. Vill ha det tillbaka.

Peace

-Tack Sophia, för anmärkningen att det är vokalare och inte vokaler :D men skulle jag vara en vokal så skulle jag nog vara E -

Irriterad!

När man väl har avslutat en sjukdomsperiod, så dyker nästa upp. Denna stavas Lombados - Rygginflamation.... stor suck!!!

Har nu varit borta från jobbet i 1 vecka. Gick dit i fredags men gick hem efter 40 min eftersom att jag hade så ont. Vilade några extra dagar och gick dit idag. Idag höll jag ut i lite över 2 timmar, jipppi!!! Känns jobbigt att behöva gå hem, även fast de är förstående på jobbet.

Men det är ju inte bara jobbet som störs av detta utan det vanliga livet också. Kan kan inte gå en längre bit, man kan bara sitta/stå/röra sig ett lite tag i sänder eftersom att man får och och jag kan inte träna. Jag saknar verkligen träningen eftersom att jag vill kunna träna nu men det kan jga inte, oerhört jobbigt:(

Nä nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på NAVY CIS

Peace

Lördag

Förra lördagen så hade vi hyrt Birstahov - SGK Jaktfalkens hall för att kunna träna med bättre redskap. När vi väl kom ner dit så var hallen låst.... suck. Hade blivit informerad av kansliet att SM-truppen skulle vara där oc det var bara att gå in. Fick då ringa till Krister, som var så snäll att han fixade dit några som låste upp, tack!!

Sedan tränade vi på i några timmar och de flesta gjorde faktiskt dubblar ner i grop...så kul:)



Kvällen fortsatte med middag hos Kristina och Tommy. Där det var underbar mat och underbara människor, som gjorde det till en lyckad kväll.

image55

Henke, jag och Kristina

image56

Kristina och Tommy


Efter den goda maten (Potatisgratäng och Entrecôte) och efterrätten (kladdkaka) så gick vi ut på Kajutan. Där vi var i  mindre än en timme eftersom att de stängde. Men vi han med en runda på dansgolvet och en drink innan.

Tack så mycket för en trevlig kväll:)


En trevlig helg i Ume.

Som jag sa i det tidigare inlägget så var det tumblingkurs i Umeå i hlegn.

Jag och Linnea tog bussen upp dit på fredags eftermiddagen. Vi bodde på Hotell Uman, vilket är ett helt underbart litet hotell med väldigt trevlig personal. Efter att ha ätit en god buffé på hotellet så ville vi gå ut och kolla runt lite på stan. Vi fick tips om kaffebar / bar som heter NEWS. Stället ägs av Årets Barista 2006, Costas. Vi satt där i den väldigt trevliga och mysiga atmosfär och drack massor med kaffe. Tog lite kort.

image44 Här är min moccacino med fin latteart.
image45Här är Linnea (fick med de fina målningarna som fanns på väggen)
image48 Här är ett kort på mig, inte det bästa....
image50 Lite senare blev det en macchiato också, med fin latteart.
image51 Tyckte att de hade ritat väldigt fint på disken, olika kunder:)

Vi satt där till efter midnatt innan vi drog oss tillbaak till hotellet, vi skulle ju ändå upp tidigt dagen efter. Hon som skulle hålla i kursen skulle hämta oss 8.



 Det blev en tidig morgon och när vi kom fram till Hörnefors där kursen skulle vara så var stod det innebandy sarg uppställd och inget var framplockat. Vi fick då börja med att sätta upp Tumblinggolvet... och på tre personer så var det inte det lättaste.

Dagen flöt på med teori och passningsövningar, men allt funkade bra.

Både jag och Linnea var nästan döda när vi kom tillbaka till hotellet. Vi tog det lugnt innan vi åt och gjorde oss i ordning för kvällen. Denna kvällen blev det en tur upp till klubben Corona, för att kolla upp hur studentlivet är i Umeå. Kan nog säga att detta var den största klubben som jag har sett hittills och det blev ganska fullt efter ett tag. Men vi hade en trevlig kväll och drog oss hemmåt vi 2, då ganska trötta.



Dagen efter så fortsatte vi med kursen och den avslutades med ett skrifligt prov som man klarade, och fick då en licence på Tumbling. När vi kom in till busstationen efter att kursen avslutas tidigare så bestämde vi oss för att ta en tidigare buss hem. Vi bestämde oss för att ta 16.05 istället för 20.40, vilket var skönt eftersom att man inte kom hem så sent.

Det  blev en väldigt kul helg i Ume.

Peace