Ett sista farväl

 
Idag var en tung dag. Vi har tagit ett sista farväl av en fin människa och vän och vi har fått ännu en ängel som vakar över oss däruppifrån.
Detta farvälet kom alldeles förtidigt för att jag ska kunna acceptera det, men ibland vill inte alltid ödet följa den egna viljan. 
Jag hoppas att du är nöjd över ditt sista farväl, jag gjorde det bästa jag kunde för att bidra till att din begravning blev fin och värdig och jag hoppas att du gillade mitt musikaliska framförande.
Jag vill att du ska veta att du har lämnat avtryck här på jorden och att du kommer att vara saknad , inte bara av de dina.
Jag önskar att jag fått ge dig en sista kram och sagt att jag är glad att jag fick lära känna dig.
 
Hälsa alla de andra som redan finns där så möts vi sedan på den andra sidan.
 
 

Att hitta saker

I somras när jag var upp i Härnösand blev det några turer på loppisarna som ligger runt omkring.
Jag tycker att det finns en del människor som bara behöver snegla mot en loppis så hittar de något häftigt som är fint och passar in hemma riktigt bra. Jag är inte en sådan människa, jag tycker alltid att det är svårt att hitta de riktiga guldkornen. Och
även fast jag gillar loppis och att återanvända saker så har jag mycket lättare med saker som är nya och fina. För att förstå sig på det här med loppisar kanske man måste träna. Genom att gå på en massa loppisar och bara spejja efter saker. Såklart är deta mycket beroende på vad just den loppisen har för utbud. Men man borde ändå kunna träna upp sin förmåga på något sätt.
 
I alla fall, så blev det några besök på loppisar i somras. Och på en lyckades jag faktiskt hitta en sak som jag sökt efter. Jag var på jakt efter en stor glasflaska eller en damejean, i någon fin färg. Och jag lyckades hitta en fin glasflaska med smaragdgrönt glas som nu har fått en plats bredvid mitt nya skåp. Tycker att den passar riktigt bra där.
 
 
 

News on the wall

Det här är det senaste som har fått en plats på en vägg här hemma. Lady Gagas omslag till senaste singeln Applause. Måste säga att jag är riktigt nöjd med den, den känns verkligen helt rätt där den hänger. Älskar motivet och färgerna.