Att gå utan att tänka

När jag går i Härnösand tänker jag inte på vilka vägar jag tar för att komma till slutdestinationen. Det går per automatik. Ska jag mot stan går jag alltid Torngatan för att sedan svänga vänster och gå nerför Villavägen. Alltid alltid.
 
För några dagar sedan stannade jag just på Villavägen och reflekterade över hur många gånger jag gått den vägen. Hela högstadiet och gymnasiet gick jag den vägen till och från skolan. Alla turer ner till stan eller hem från krogen blir det de gatorna. Det har blivit många turer. Man är helt enkelt en vanemänniska.
 
Villavägen kl 19.36
 
 

Sågverket

Fantastiska och underbara Sågverket ligger tyvärr ute för försäljning här och detta är något som florerat flitigt i bloggvärlden.
Sågverket är en fantastisk pärla precis vid havet utanför Härnösand. Med sin snygga inredning och fina läge har det blivit en snackis bland alla inredningsintresserade. Och det är ju verkligen en pärla!
 
Jag har gillat Sågverket ända sedan jag var där första gången, inte långt efter att verksamheten startat. Det är något med känslan i huset som jag gillar, personligt, trivsamt, avslappnat och hemtrevligt. Man trivs helt enkelt.
 
Jag tycker att det är väldigt synd att Chabbe och David har valt att sälja verksamheten och jag hoppas att den som tar över staffetpinnen fortsätter i samma fotspår.
Vi ska dit och äta nästa vecka och det ser jag verkligen fram emot!





 
 
 

 
 
 
 
Bilder från Fantastic Frank