ROM

Tänkte lägga upp lite bilder från Rom.


På bilderna:
Santa Maria Maggiore, Colosseum, Konstantins båge, Palatinen, Forum Romanum, Cordonata (Michelangelos trappa), Campidoglio, Piazza della Rotonda, Pantheon, Piazza Navona, Fontana di Trevi, Vatikangloben, Peterskyrkan, Vy över Tibern, Vy från Trinitá dei Monti, Spanska trappan.





27 veckor i rad

image114

I 27 veckor så har låten Carly Sue av Takida legat på Trackslistan, varav 10 veckorförsta platsen. GRATTIS!!!!

Det är verkligen kul att ett band som man har följt har blivit så stora och framgångsrika.

Elin goes datatekniker

Idag så blev jag datatekniker på jobbet. Det behövdes någon som skulle sitta och döpa om de odöpta ljudfilerna och sedan skicka dem till kunden och det blev min uppgift.
Såå idag så har jag suttit och döpt om 2000 inspelningar... vilket tog flera timmar. Sedan hann jag även ladda upp en del till kunden innan jag avslutade arbetsdagen.

När jag väl kom hem och skulle låsa upp så hittade jag ingen nyckel... och mamma skulle inte komma hem på minst 1 ½ timme. Jag var u t e l å s t och kände mig väldigt liten igen också fick jag gå till grannarna och våldgästa dem. Men nu är äntligen hemma:)

LEIGHTON

Gillar verkligen denna klänningen som Leighton Meester (Blair Waldorf, Gossip Girl) har på sig på Crystal & Lucy Awards. Så vacker, även hon är mycket vacker.

image113

Så sjuk roligt

Idag på gympan så sa Filip en sjukt rolig sak. Vi satt och pratade om de skador som han haft och att han oftast har ont i någon kroppsdel och då säger han detta..

Jag är inte min kropp
Min kropp är någon annan...
Jag är en f j ä r i l
 
Efteråt så inser han vad han sagt och säger att han får skylla på att han inte är vid sina sinnens fulla bruk. Vi skrattde länge och väl och det skulle inte vara konstigt ifall han börjde att kallas för Butterfly.

Förresten

Det skulle var kul att veta om ni kan se min nya design.
Går jag och kollar genom Firefox så ser jag den nya men om jag går genom Safari så är det den gamla. Den gamla är den som finns som klar mall och heter Orange City, den är i olika oranga färger. Min nya är svart bakgrund, röd sida och det är en storbild på mig längst upp.

Please tell me

Dagen

Idag blir det en sväng ner till Birsta Hov med truppen för att träna. Vilket är väldigt kul eftersom att de tycker att det är så kul och att de utvecklas så mycket och så snabbt, efter en gång där nere så syns det att de kommit en bra bit frammåt.

Senare idag ska jag och Kristina till Bittens för att lyssna på Min Bror! Min Bror! Lär väl bli lite mer folk som ska med men det blir deffenetivt vi två.

Nä nu måste jag äta innan jag ska iväg

Ha en bra dag

Nyss hemkommen

Har precis kommit hem efter jobbet. Där det gick strålande, är såå glad så glad.  Man blir så glad när det går bra, då är det ett riktigt lätt jobb eftersom att det bara flyter på. Men det kändes bra att få iväg så många att man ligger på mål. 
Nu ska jag snart krascha i soffan och kolla på Så ska det låta som går i kväll. Men innan så blir det lite matlagning eftersom att det börjar kurra i magen. Det blir tacos, så gott.

image112

Förresten så var det jätte trevligt på lunchen med Liza och Jimmy. Vi var på thai och som vanligt så var det väldigt god mat, men jag lyckades hålla mig och inte äta tills man får palt-koma (det är så lätt när det är buffé). Efter att Jimmy gått så satt jag och Liza kvar och pratade om den kommande resan till Rom. Det känns lite konstigt att man snart är där. Det känns som om det var jätte kort tid sedan som vi beställde resan, men det var ändå i Januari och nu är vi i Maj... konstigt men VÄLDIGT KUL
Nä nu ska jag se till att få fram lite mat, är väldigt hungrig.

Ny bloggdesign

Är äntligen klar med bloggdesignen och hoppas att allt kommer fungera bra. Är riktigt nöjd, även fast det inte blev sådana drastiska ändringar så är det kul med en egen design. Så jag håller tummarna för att det kommer att fungera.



Ska göra mig i ordning och sticka ner på stan. Ska träffa Liza för en lunch och sedan blir det jobbet.

Hörs sedan

LUNDS STUDENTSÅNGARE

image107

Sitter nu och kollar på Lunds Studentsångare hälsar våren och det är så vackert att man bara ryser :). När man hör detta så känner man verkligen att våren är påväg.

Jag blir lite nostalgisk när jag hör detta och det är klart att man drömmer sig bort till gamla tider och det blir väl ännu mer när de sjunger Studentsången. Jag skulle så gärna vara tillbaka i kören och köra den låten, den kommer alltid att förbli väldigt speciell.

Valborg

igår var jag hemma hos Kristina för att fira hennes födelsedag.
Det firades med tårta, middag och fest. Som vanligt var det god mat och trevligt sällskap.
Hade nästan inget batteri i kameran men jag fick några kort innan den dog.... smart som man är så kollade man ju inte batteriet innan man gick hemifrån. Dumt!!! Men men det blev några kort i alla fall.

image104
Kompisar till Kristina ställde upp med lite kompning till Ja må du leva


image105
Henke
och Tommy hann komma med på kort innan batteriet dog

image106
Och även jag och Kristina