Vilken helg

Vilken helg det har varit.
 
Den började som vanligt, den dansades in till M83s Midnight City. Åhh vad jag älskar denna låt!
 
 
Sedan åkte jag och mötte upp mina kolleger för en AW, på stället där allt händer... Supper! Där käkade jag som vanligt Taco De Pescado. Mums! Så klart så blev det även några Mojitos.
 
 
Testade även deras Ceviche, mycket god men inte i samma klass som Tacon.
 
Efter en kul kväll ramlade jag hem vid 2-tiden.
 


Lördagen startades lugnt med en frukost på Xoko med Mariah och hennes kompis Zandra. Älskar att börja dagen med en frukost ute på stan.
 
Sedan mötte jag upp Linda och vi drog vidare till Anna för att snusa på denna fina tjej, min lilla guddotter. Endast tre veckor gammal.
 
 
Sedan skyndade jag mig hem för att hinna gör mig i ordning för Jonathan och Ylvas utflyttningsfest. Kan inte fatta att de ska flytta ifrån oss, känns konstigt. De hade slagit på stort och bjöd på tilltugg och hade drinkbord. Vi dansade nästan hela natten lång, i alla fall tills polisen kom... två gånger. Det var en så sjukt kul fest, längtar tills de har inflyttningsfest i nya lägenheten. Vid fyra gick jag hem till mig.
 
 
Här försöker vi få in så många som möjligt i köket. Vad är en fest utan en köksfest?
 


Söndagen innehöll städning och matlagning inför kvällens middagsbesök. Strax för 19 dök Jonathan, Ylva, Elaine och Felix upp. Det blev en lugn kväll men en massa skratt och historien från gårdagen. 
 
Sådana här helger vill jag ha mer av!
 

Fury


Om man egentligen inte är så förtjust i krigsfilmer, speciellt inte krigsfilmer som berör andra världskriget men ändå vill se en krigsfilm så ska man se Fury. 
Det här är inte som vilken krigsfilm som helst. I de flesta filmer så kretsar, i stort sett, hela filmen kring de olika striderna som utspelas. I Fury ligger huvudfokuset på hur människor, speciellt soldater, färgas av kriget. Vilket gör filmen mer human.

I Fury får vi följa Sergeant Don 'Wardaddy' Collier och hans besättning på stridsvagnen Fury under slutet av andra världskriget. Det som gör filmen så speciell är att regissören valt ett perspektivet som man ofta inte ser. Vi ser till exempel Dons inre konflikter. Utåt ska han vara en stark ledare, oberörd av allt krig då han är gammal i gamet medan han egentligen lider av att döda människor, trots att det är nazister som han hatar.
Det låter säkert väldigt deppigt men filmen var verkligen bra! Så se den.


Jag har förresten börjat med en ny rutin. Då jag under en längre tiden inte kollat på en ny film, utan endast satt på någon jag redan sett så bestämde jag mig för att bli bättre på att se nya filmer. Jag gillar ju verklige film.
Nu har jag skrivit ner en lång lista med filmer jag vill se, så när det är dags plockar jag bara en film från listan. Riktigt smidigt då det ofta är svårt att hitta någon film när man väl ska kolla. Fury var faktiskt först på listan. 


Ett underbart ögonblick


Jag har blivit gudmor till en underbar liten tjej som heter Isabelle. 
Bilden är tagen vid vårt första möte och det var kärlek från första ögonblicket. Tänk att jag ska få följa henne genom livet. Stötta, vara där och se henne växa upp till en helt egen individ.
Livet är verkligen ett mirakel!

Isabelle, jag ska se till att lära dig allt jag kan!