Marc by Marc Jacobs Riviera Watch

Har äntligen beställt klockan som jag har gått och sucktat efter hur länge som helst, i alla fall väldigt länge. Kolla detta inlägg för info, Elin likes.... and wants

När jag var nere i Stockholm senast så provade jag den och beställde den från NK, tre dagar efteråt ringde de och sa att de inte kunde beställa den då den inte fanns kvar i Sverige. Skyndade mig då ut på nätet och hittade den på Nordstroms, så nu är skönheten påväg till Sverige och min brevlåda:)

When danger gets to cloes....

Vilka minnen man kan uppleva när man kollar tillbaka på olika kort.
Jag gillar verkligen Åsas och mina Photobooth bilder som vi tog i Östersund. Glädje, spontanitet och en stor dos posering. As we said When Danger gets to cloes... just strike a pose.

Appråpå hår så skulle jag gärna ha denna frisyren igen, vi får la se vad som händer när jag sitter under saxen nästa gång.

Finest of Gaga

Tänkte visa bilder från min favoriteshoot of Lady Gaga. Bilderna kommer ifrån 944 Magazine.





Photo by Max Abadian

Långt eller kort?

En del av mig saknar min page och min lugg, en del av mig vill verkligen ha långt hår. Jag tror att det var mer än 10 år sedan som jag hade långre hår än till axlarna så jag vill verkligen spara ut till långt. Frågan är hur man ska göra?

100730

Ikväll var jag, mamma och pappa och åt middag på Hamnkrogen för att fira pappas namnsdag som var igår och min namnsdag som är i morgon. Jag åt fläskfilé som huvudrätt och sedan chockladmousse till efterrätt. Det var verkligen gott och det var oerhört kul att vi var ut och åt middag, för det är så trevligt.

Efter middagen så var vi premiären av filmen Bröderna Karlsson. Som var bra trots att vissa recentioner inte var jättebra. Men det var mycket sevärd och man skrattade många gånger.


Såhär såg jag ut ikväll, invigde min nya kofta från H&M. Gillar färgen och det svarta bandet som går runt.

Paradiset på jorden?

I lördags så var vi ute och hälsade på Kerstin och Klasse på ön.
Härligare ställe finns inte någonstans, det är ett litet paradis på jorden i from av en ö. Det är svaret på svensk skärgård där vågorna slår mot stenhällarna, havet glittrar och vinden sveper med en lätt bris.

Det är så det brukar se ut men i bland är det ju dåligt väder och så var det denna dag, regnet vräkte ner under senare delen av dagen. Men det är fortfarande ett paradis.
Det var otroligt kul att träffa Kerstin och Klasse när jag inte har träffat dem på tre år.








Inköpen från Stockholm

Har ju tänkt att visa inköpen som jag gjorde förra helgen och jag har funderat på att göra det i flera dagar men min kamera har varit ut på en liten extra resa denna vecka och kom inte hem föränn idag.
Det blev en blandad kompott av kläder.


Klänningen Lori från Whyred


Tröjan Puff Sleeve från Filippa K


Ribbat linne också från Filippa K, köpte 1 vit och denna blåa.


Koftan Rima från Whyred


Tröjan Wombat från Rodebjer

Det blev lite underkläder och strumpbyxor också, det är ju alltid bra att fylla på nytt.

Rea i STOCKHOLM

Idag har jag nästan bara sprungit på stan och shoppat. Gillar verkligen att jag kom mitt i rean, det finns rea-skyltar överallt och jag kom bara tillbaka med ett linne som var köpt på ordinarie pris, resten var på rea. Så efter flera timmar på stan så har samlat ihop en del påsar. Det kommer bilder på innehållet senare, men tills dess en liten sneakpeak

Onsdagskvällen

På onsdagskvällen blev det utgång med de andra vikarierna på jobbet och vi hamnade så klart på Sommarklubben, där det var ett jäkla drag och massor med folk och det tog ett tag innan vi fick ett bord. Vi var totslt åtta pers så det var en mycket bättre uppslutning nu än förra gången. Vid 12-tiden gick vi vidare till skeppet där det inte var något drag alls egentligen. Det blev en ganska tidig kväll då jag skulle upp och jobba klockan sju dagen efter.

Tog inga bilder under kvällen men jag har några från förra vikarie-utgången.

                   

100720



Idag blev det jobb från 7-13. Det känns skönt att gå ner på 83%, man får ju lite mera korta dagar och det känns väldigt skönt.
Efter middagen så skulle jag och mor och far åka och fika men allt var stängt så vi hamnade på SommarklubbenSt Petri Logen.
För min del så blev det en Creme Bryleé och en Strawberry Daquiri, det är sommardrinken nummer ETT.

Torsdagkväll på Sommarklubben

Ikväll träffades gymnastikledarna för stora gruppen för att äta en bit mat. Vi var på Logen där de har Sommarklubben. En lounge utomhus med soffer och annat mysigt, detta gillas verkligen. Kul att någon tagit initiativ till något sådant här i stan.

Det var i alla fall jag, Linnea, Anette och Theres som åt. Vi åt en tapas meny bestående av olika smårätter och inte bara de vanliga tapasen.

    
Hummersoppa med pilgrims-   Linneas mat, rödbetor med chevre
mussla & Tigerräkor på spett
med färsk lime


    

Say hello to... Natasha

Har helt glömt berätta att jag har fått ett tillskott i min garderob, i form av en väska. Man kan verkligen aldrig få för många väskor:)

So say hello to Natasha, design by Marc by Marc Jacobs.


                                            

Alexander McQueen Fall 2006

Det finns en del kollektioner som verkligen står ut bland de andra och man verkligen minns. Alexander McQueens Fall collection 2006 är en sådan kollektion.

Kollektionen skulle man kunna sammanfatta med orden "Romantic and Scottish Heroines", där skottsruktigt spelar en central roll. Det var vid den här tiden som jag verkligen fick upp ögonen för McQueen, och jag har varit ett fan sedan dess. Jag skulle kunna plocka ut många av plaggen i kollektionen som gärna får hänga i min garderob.

Se och njut.