En arbetsdag avslutad!

Har kommit hem från ännu en arbetsdag. Det gick ganksa bra idag, var inte lika segt som igår. Nu känns det som om man kommit in i tempot, lärt känna dom man jobbar med och vi har kul tillsammas.

Igår hade vi flera tävlingar igång, bland annat så hade vi en omgång av sänka skepp. Reglerna enkla...när man sålt så fick man kryssa i en av 70 rutor som fanns på ett papper, sedan fick man veta av cheferna om man träffat en vinst. Det var lite olika vinster bl a gratis luncher, presentkort på hemmakväll, mp3-spelare, didgital kamera. Det var en blandad kompott med vinster.

Nä nu ska jag läsa lite, jag håller just nu på att läsa Jens Lapidus Snabba Cash. En riktigt bra och modern bok, som handlar om Stockholms undrevärld.



Syns :)



Inte någon ro..

Klockan är nu 9 minuter över 1 och jag kan inte sova...
Det är helt enkelt inte möjligt. Jag vet att jag måste vara utvilad i morgon också eftersom att jag jobbar, men det går bara inte att slappna av och somna.
Sånt här händer ibland...speciellt om det är något stort som händer nästa dag.

Ikväll är enda kvällen som jag inte jobbar och den spenderade jag med Liza på Quiz. Det var som en vanlig Quiz...förutom att vi saknade halva vårat lag:( dom skulle ha behövts idag.

Nä nu ska jag väl att försöka sova.....det behövs

Höres senare:)

Sjuk:(

Har blivit förkyld. I dag har jag legat hela dagen, har inte orkat annat. Typiskt......vill inte bli sjuk:(

Lördag

I Lördags så hade Liza och jag bestämt oss för att träffas på stan för lite fika och shopping. Först blev det en lunch och sedan kollade vi runt lite grann på stan. Har sett en väldigt fin tröja från Filippa K som jag kollade på. Uträttade även lite andra ärendeen, kolla på lite kappor.

Sedan så blev det lite fika på Färgklatten. Där var det vernisage. Väldigt fina tavlor, konstnären har jobbat med svart,vitt, silver och rött. Väldigt effektfullt. Efter ett tag så kom Jimmy och Anna och slog sig ner hos oss. Efter ett tag så kom även Jonas och satte sig. Anna stack efter ett tag för hon skulle till jobbet. Sedan satt vi fyra och pratade om allt möjligt, det var jätte kul. Till slut så stängde dom och vi var tvungna att gå. Det blev en tur på Hemköp innan jag gick hem.



På kvällen så blev det en tur ner på BIttens. Jonas skulle jobba där, Jimmy skulle komma förbi och Liza som skulle på middag hos en kompis skulle kanske titta förbi. Så jag tänkte att jag också skulle titta förbi. När jag kom så var det bara jag som kommit. Tog mig en drink coh satte mig i baren och väntade. Träffade på lite folk under tiden, förutom de konstiga människorna som är där, Kim och Per var där och sedan så var nästan hela ES3 där.

Efter en timme kanske så kom Liza och hennes pojkvän Lars, sedan kom även Jimmy med en kompis. Vi fick tillslut ett bord så vi satte oss. Vi gick innan dom stängde och jag fick skjuts hem av Lars och Liza. Och gick och lade mig direkt.