Umeå..

Till helgen så blir det en tripp upp till Umeå för att gå kursen Tumbling Steg 1. Det blir jag och Linnea som ska åka och det ska verkligen bli kul att gå denna kursen efter det är så mycket grunderövningar som man går igenom. Vi tar bussen upp på Fredagen och tänkte gå ut på kvällen... någon som vet något bra ställe som man kan gå till????

Onsdagen.

Idag så hade vi besök på jobbet. En chef från Viasat och Micke och Johan från vårat kontor i Sthlm. Kul att de vill komma upp och kolla hur vi har det här i Norrland. Vi hade även en liten utbildning med Micke, som blev ännu mera "matnyttigt" till det projektet som vi jobbar med nu.

Efter jobbet kände jag att jag ville hitta på något. Så jag och Kristina tog en kaffe och pratade lite strunt. Vi gick sedan vidare hem till henne. Tillslut så hamnade vi på Bittens och skulle vänta på hennes fästman Tommy och hans kompis Henrik. Vi satt där till längt efter stängningsdags och hade hur kul som helst. Det blev en mycket lyckad och väldigt trevlig kväll, tack för det.

Peace

Kolla tävlingen hos SHOPAHOLICMAMMAN!!

Vinn ett par skor från STEVE MADDEN

image43

Gå in på denna länk och följ instruktionerna

http://shopaholicmamman.blogg.se/1203931175_t__v_l_i_ng__vinn_ett.html

Peace

En fartfylld helg

Trodde att det skulle bli en lugn helg... eftersom att förra helgen blev väldigt intensiv, nere i Sthlm.

Men det blev det inte.

I Torsdags så bestämde jag och Liza att vi skulle gå på bio. Så det blev bio på fredgaskvällen efterjobbet, vi gick på premiären av Jumper. Med Hayden Christiansen och Samuel L Jackson i huvudrollerna.


Kan tilllägga att filmen var bra, en helt klart sevärd film med mycket bra och häftiga specialeffekter. Det var häftigt att de kunde transferera runt omkring i världen. Om jag skulle ha en magisk kraft så tror jag att det en sådan kraft som jag skulle vilja ha.


Efter jobbet på Lördagen, såvar vi några på jobbet som åkte ner till Timrå för att kolla på Timrå - Södertälje. Är i vanliga fall inget direkt fan av att kolla på Ishockey men det var kul att åka ner med några arbetskompisar och bara umgås. Och det är riktigt härligt att se hockey live, man dras liksom med i stämningen. Det är häligt.

Senare på kvällen så blev det Bowling med Liza och Jimmy. Tror att det var tredje gången som jag bowlar i hela mitt liv, så man är inte så bra men det funkar.  Jag spelade ganska ojämnt, men fick ändå in några Strikes under de umgångar vi spelade.  Men det är kul, även fast man inte är något proffs.


Söndagen bestod av jobb och även en del till att slappa och kolla på film, vilket var skönt.

Nu blir det läggdags:)

Peace

Lördagskväll.

Sitter nu och bloggar hemifrån Anna och Jonny. Har just kollat klart på Se upp för dårarna, som sändes på 4:an. Skönt att ta det lite lugnt efter ett par intensiva dagar.

Och väldigt trevligt med god mat och gott sällskap.

Återkommer senare med bilder på inköpen som blivit under de senaste dagarna, och även lite info. Nä nu blir det till att sova... alla verkar vara riktigt trötta.

Måndag

Idag så blev det en lunch med LizaAmenta innan jobbet. Åh.. det var så gott. Det var trevligt att träffas över en lunch och prata lite innan det bär av till jobbet. Det är så svårt att umgås med folk när man oftast jobbar kvällar, eftersom att de flesta är lediga på kvällen. Vilket är ganska jobbigt, men det funkar med lite planering.

Sedan blev det jobb ända fram till 9. Men det gick så bra att de inte kändes som om det var så länge. På uppstarten så hade vi Frågesport och för varje Rätt så fick man 30 sek extra rast. Jag drog ihop 3 minuter där, vilket var kul. Sedan fick vi veta att för varje Försäljning så fick man en fråga och om man svarade Rätt så fick 2 min extra rast. Detta resulterade i en bra försäljningsdag och jag fick gå hem 13 min tidigare. Vilket var väldigt härligt, då mamma hade gjort fika till oss båda när jag kom hem.

Nä.. nu blir det sängen eftersom att jag måste upp och packa imorgon inför STHLM.

Peace

En trevlig kväll:)

Jag stod på Hemköp och försökte hittade något till middagen, när Liza ringde och frågade om jag ville hänga med till Jimmy och Anna på kvällen. Vilket jag tackade ja till.

Det var jättekul där vi satt och pratade och drack Mojitos...gott.

image41

Senare på kvällen så blev det en sväng på BITTENS, där Jazz from Hell spelade. De är grymt bra och det är kul att de drar mycket folk. Drog ett varv och hälsade på lite folk men vi gick ganska snart.
Men det var en trevlig och kul kväll.

Peace

Yes... LIKE A DRUG

Har hittat en jätte söt Tee som jag är väldigt sugen på. En grå tee med Ipod motiv av märket GARPART.

image40

Finns på My Theresa.
http://www.mytheresa.com/shop/product.php?productid=3406&cat=11&page=1#

Filmkväll!

Igår blev det som sagt film kväll med Andreas och Linnea. Vi möttes upp på Hemmakväll och efter ett tag så bestämde vi oss för Illisionisten med Edward Norton, ingen av oss hade sett den och det var bra att det inte tog 5 h att välja en film.

Väl hemma så blev det fika först, kladdkaka som jag bakade tidigare under dagen.
Filmen var mycket bra och jag tror att jag hade tyckt att den var ännu bättre om jag inte varit så trött. Det har absolut blivit för lite sömn det senaste dagarna.

Nä nu ska jag iväg till jobbet

Peace

En förändring som förändrar jobbet!

Igår blev det en tur på gymmet med Liza, innan jobbet. Det är skönt att starta upp dagen med träning eftersom att kroppen kommer igång och det känns bra.

På jobbet så var det en liten överaskande nyhet som verkligen kommer att förändra våran arbetssituation.

5:an finns hos Viasat (från den 13 februari)

Detta är en väldigt stor nyhet för oss och detta firades med Semlor och Skumpa, vilket är en väldigt konstig kombination.... jag vet!!

Sedan var det jobba som gällde, men man kände att det var en helt annan stämning i luften. Den märktes att det var något nytt och att alla var glada över detta.

Peace

lite extra.....

en lite sak, som jag glömde i förra inlägget. F.. vad jag ska dricka kaffe i Rom, Liza. Jag kommer absolut att bli en hyper-kanin som studsar runt i hotellrummet. Vänta bara, så får du se :D

Dagen

Jag mötte upp Liza idag för en fika på Wayne's. Där blev det en Café Macchiato, så gott, undrar varför jag inte tar den oftare. Tycker även att Espresso Con Panna är gott, men då måste det vara en god och hållbar grädde annars är den förstörd efter ca 2 sek.



Efter att ha suttit och prata om allt möjligt så drog vi en sväng på stan där det blev lite en del nödvändiga köp.

image38
Bomullspinnar, Rondeller, Silciumstärkare och Vitt French lack från Depend, dessa två nersatta från 90:- st till 52 :- st. Vilket gjorde det till ett väldigt bra köpa eftersom att det behövdes.

Peace

Truppcuppen i Östersund!

Det var ett tag sedan vi var på Truppcuppen men eftersom att jag inte har lagt upp nägra bilder så tänkte jag göra det nu.


image27        
Emmeli, Theres, Annie, Maja och Rebecka posar innan läggdags den första kvällen.

image28    
Annie och Emmeli försöker att hoppa så högt de kan.


image29
Här tävlar Robin och Martin i leken som man bara måste köra... Lappleken!!    

image31 
Mya och Emmeli i början av lappleken.

image32 
Elin och Annie mot Mya och Emmeli.  

image33  
Framifrån. Elins min är bäst:)

image34
Nu är det Twister istället. Och Martin (på kanten) pratar i mobilen samtidigt.  

image35       
Längre in i spelet. Tror att det är Emmeli, Mya, Annie och Julia som är kvar.

Jätteroliga dagar som vi hade uppe i Östersund, kul att äntligen komma tillbaka till en tävling.

Så stolt :D

Det är så roligt att se när folk utvecklas, speciellt för en själv när man vet att man har en del i utveckling. Att se ens gymnaster utvecklas och se glädjen i deras ansikten när det är något nytt som de klarar, för er som inte vet så tränar jag barn och ungdomar i gymnastik på min fritid.

För snart ett år sedan så tog jag en trampett steg 2 licence och nu har vi några i gruppen som gör dubblar, på berg, och några som är på väg dit. Men det är härligt att veta att det är något som man själv har gjort så att de har hamnat där. Det är en härlig känsla...


image26

Tänkte bara lägga upp en bild på dem när vi senast var på tävling. De var så fina och stolt blev man.

Peace

?


en liten reflektion

Runt nyår så hade jag fortfarande inte kommit på något nyårslöfte. Tyckte väl i stundens ögonblick att Leva livet skulle vara en bra grej, men jag har kommit på att det ska man alltid göra så egentligen ska det inte vara något nyårslöfte. Så det blev ett nytt och det kom jag faktiskt på alldeles nyss efter att ha kollat på alla mina inlägg - vilket inte är så många-. Så har jag bestämt att jag ska bli mera aktiv att blogga, eftersom att jag tycker det är kul och man ska gör roliga saker i livet.
så slut på den lilla reflektionen

Hittad låt!

Satt och kollade på I en annan dela av Köping, som för övrigt är ett underbart program. När de var inne och kollade på tigrarna så började det att spelas en låt och det var inte förräns efter en halv vers som jag kom på mig själv med att sitta med och sjunga texten utan problem.
-Då slog det mig att jag känner ju igen den här låten.... och när jag började sjunga refrängen så kom jag ju på vilken det var, det var ju The Lovecats med The Cure. En låt som gick på repeat under 2:an på gymnasiet, men fallit i glömskan bland de andra låtarna.

Så jag blev riktigt lycklig att jag hittade denna låt eller att låten hittade mig eftersom att den var med på tv... det tål att tänka vilket det var.

Nä nu blir det lite sömn och även en lyssning på The Lovecats

Peace

Lite bilder!

Tänkte lägga upp lite bilder som Håkan Kvam tog i samband med min student i våras. Jag är jätte nöjd vilket jag annars inte brukar var med mig själv på bild.

image22  image23  image24                             

Här är några.

Enjoy

Sjukt!!

Förra en vecka sedan så beställde jag och Liza en resa till Rom. Vi kollade först runt på paket resor, men vi gick ganska snabb över till att kolla på Flyg och Hotell åtskillda. Hittade bra flyg med SAS, bra tider och inte för dyrt och vi hittade även ett väldigt bra hotell som ligger centralt.

Efter att ha beställt detta så började vi att kolla på hur vi skulle komma ner till Sthlm och hem igen. Gav upp SJ ganak snabbt eftersom att biljetterna kostade typ 1200, så vi skippade detta och tänkte istället kolla SAS där man som ungdom får billigare inrikes. Biljetterna kostade 525:- inkl. skatter och detta var bara en resväg. Så jag tänkte att man kunde ju kolla hur mycket det kostar för vuxna. Samma tur kostade inkl. skatter 445:-????

Ursäkta att jag undrar... men vad är det för menning att var ungdom/student om man inte får det billigare. Men det är ju de som har det mesta pengarna eller hur???? Det blev i alla fall en vuxne biljett, vilken tur att man kollade priserna.

Så om det är någon som läser detta... kolla alltid detta när ni kollar resor.

Lite shopping!

Var i Birsta i Söndags med Hanna, hon ringde på förmiddagen och frågade om jag ville hänga med. Jag hade inget bättre för mig och det skulle vara trevligt att umgås lite så jag tänkte varför inte. Det blev lite inköp på rea som jag tänkte lägga upp nu.

image14               image15

Det blev en lila tröjklänning från Filippa K, vilket är ett av mina favorit märken. Denna hittade jag på halva priset så det blev bara 400:-, vilket kap.

Det andra köpet blev en kort, tunn, svart ullkofta från Tiger of Sweden. Denna var också på halva priset och för den blev det en femhundring. Hade tur som "sprang" på den, har länge letat efter en tunn, svart kofta. Och att den var på halva priset...det tycker man om.

Det blev en del andra köp, b la på Lagerhaus. Det är en affär som jag tycker mycket om. Där blev det faktiskt en liten present till min tremänning som jag ska ner till Sthlm och hälsa på om 2 veckor. LÄNGTAR!

Peace