Ny frisyr

Jag klippte mig för några dagar sedan och detta blev resultatet. Har hellugg igen.

The story of Alice in shadows



Den mycket ombloggade Alice in Wonderland Book of Shadows av Urban DeCay är på väg hem till mig. Lyckades att få tag på en.

Den innehåller 16 st ögonskuggor, 2 kajaler och 1 primer, deras kända Eyeshadow Primer Potion. Tror att detta är den tredje book of shadows som Urban Decay ger ut och denna gången har de gett ögonskuggorna namn från Alice, som Mad Hatter, Queen, Wonderland och mera. Ovansidan blir en 3D-bok om man fäller upp locket, lite fiffigt och kul. 
Det ska bli intressant att se hur de ser ut i verkliga livet och då kommer det definitivt upp mera bilder:)




det som går på repeat....

Den här låten går väldigt ofta på repeat här hemma och jag gillar den verkligen. LADY GAGA,I LIKE IT ROUGH. Skulle gärna vilja se den live och det kanske blir så:)

Did you hear?.... I did see

Var idag på bio och såg Did you hear about the Morgans. En rolig komedi som handlar om ett riktigt New Yorker-par som har separerat sedan tre månader och av en händelse blir de vittne till ett mord. De blir satt under vittnesskydd och förflyttas till en liten stad på landet. De har det svårt att aklimatisera sig på landet och stöter på en del problem.

Huvudrollerna spelas av Sarah Jessica Parker och Hugh Grant och jag gillar dessa två tillsammans i filmen. Så den var klart sevärd.





Och på onsdag har en annan film som jag vill se premiär. Jag gillar verkligen samarbetet mellan Tim Burton, Johnny Depp och Helena Bonham Carter. De filmer som de har samarbetat i har slagit ut väl och jag tror inte att Alice i underlandet blir ett undantag.

























Jag älskar hur Burtan använder olika färger och former för att förvandla allt till en färgsprakande prakt och hur han leker med allt detta.