Balkong

Äntligen har det blivit lite ordning på torpet... eller jag kanske skulle säga balkongen. Har äntligen tagit mig i kragen och gjort iordningen den.
Jag köpte trall på IKEA som jag lagt ut på golvet, så mycket härligare med att gå på trä än betong. 
Stolarna ska bytas ut till stolar i samma färg som bordet. Det är lite småsaker som behöver göras, men det blir eftersom.
Nu hoppas jag på mycket fina dagar och kvällar så jag hinner med en massa balkonghäng innan hösten kommer. 







Bröllop ❤️

Nu har det gått lite mer än en vecka sedan jag fick äran att vara med på Linda & Johnnys bröllop. 

Under vigseln


De nygifta


Hela följet

Vigseln hölls framför ett lusthus i en liten skogsdunge precis bredvid Villa Fridhem, där solen strilade ner mellan lövverket.
Paret vandrade ut till Det Vackraste framförd av Per, vilket var oerhört fint.

Middagen hölls inne på Villa Fridhem och 
det var en kväll i kärlekens tecken, man kunde verkligen se kärleken mellan brudparet. Johnny höll ett jättefint tal till Linda och till och med jag höll ett helt improviserat tal (som fick väldigt bra respons).
Sedan blev det dans, mest av den mer moderna sorten, men jag dansade till och med styrdans med Johnnys farfar!

Jag kom hem sent fram på småtimmarna efter en vacker och rolig dag och kväll. Tack Linda och Johnny för att jag fick vara med på er dag! ❤️

Alltså Härnösand kan!


I söndags var jag och mamma på St Petri Logen och kollade på Figaros Bröllop. Föreställningen inledde det som kallas Höga Kusten Operafestival. Medverkande var elever från Operalinjen på Härnösands folkhögskola, b.la. min föredetta klasskompis Per.

Föreställningen var superb, väldigt imponerad över den klass som de flesta i ensemblen höll. 
Per spelade Madame Bacille och, som jag sagt tidigare, han är fantastisk! En riktigt talang. Ska bli kul att fortsätta följa hans resa. 

Måste säga att det är fantastisk att lilla Härnösand drar ihop något sådant här. ❤️

Paris del II

Ja vi börjar väl då med vad vi hittade på på söndagen.

Vi strosade runt i Parc Monceau, kollade affärer, gick utefter Champs-Élysées, tog och fikade på Laduree, kollade in caféet Le Deux Moulins, åt på en mysig liten bistro, kollad på fina byggnader i Montmartre och kollade in van Goghs hus.


På måndagen blev det shopping på Lafayette och Printemps, roof top häng på Lafayette, Taco-middag och ett besök på en fransk bio.


På tisdagen åkte vi ut till Versailles och kollade på slottet, strosade runt i trädgården, utforskade Belleville, gick genom Oberkampf, kollade på Eiffeltornet från Trocadero, kollade utsikten från det stora tornet.



På onsdagen flög vi tillbaka till Sverige efter en härlig vecka!