Ett soligt Kungsträdgården

En underbar vårdag avslutades med en glass i solen, sittandes under ett blommande träd i Kungsträdgården. Nu är det verkligen vår, på riktigt. Om cirka två veckor befinner jag mig i sommarvärmen. 



Aviation high

Aviation high, den perfekta låten just nu.
 
 
I find myself countin’ the days
I find myself countin’ your lashes
I think I memorized your face
But then again who hasn’t

The moments when you say what you should
The moments when you say something better
It feels so good I wish you would
Keep on saying never ever

Work lamp

Äntligen ligger en Work lamp från Design House Stockholm här hemma och ger mig ljus. Har länge önskat mig en och för ett tag sedan slog jag till på en lampa. Han skaffa mig en vit, ur deras limiterade upplaga, innan den tog slut.

Åh vad jag gillar! Tror nog att det blir en till i framtiden. 




kaos

Lever just nu i ett kaos... känns det i alla fall som. Lever i ett överfullt  vardagsrum och jag är väldigt tacksam att jag inte har en 1:a utan en 2:a. Men kaoset är ju för en mycket bra sak. Ett nytt sovrum och kök...
Vilket kommer att göra en väldigt stor skillnad och jag tror att det kommer bli så bra.

Det här med självporträtt

är inget som jag är speciellt bra på... eller för den delen gillar speciellt mycket.
 
Har aldrig varit en sådan person som tar mycket bilder på mig själv och jag har inte speciellt många bilder på mig själv. Vilket, kanske, gör mig till en unik del bland människorna i min ålder. I en tid då "selfies" regerar stort på de sociala medierna och har blivit, för vissa, det enda sättet att uttrycka sig på.
 
Jag är väldigt självkritisk de tillfällen jag tar kort, vilket kan vara en bidragande orsak till att jag inte tar så många självporträtt och ännu mindre lägger upp dessa. Jag tycker nästan alltid att det är någonting som är fel, som att min inte bild av hur det ser ut inte överensstämmer med hur det egentligen ser ut. 

Men så ibland... med rätt ljus, rätt miljö och rätt humör händer det plötsligt. Det blir magi!