Helgens festligheter

II helgen så har det varit firande dubbelt upp och båda festligheterna var ute i Stigsjö hos släkten. Det blev både midsommar firande och födelsedagsfest för Bodil och Björn. Det jag älskar kopiöst med alla släkt träffar i stigsjö är atmosfären. Vi sitter i Sverige men vi skulle egentligen kunna sitta i Italien och vara en stor italiensk familj. Alla är bekväma med varandra, det är en informell stämmning. Vart man än vänder huvudet så är det olika samtal, alla pratar i mun på varandra... du vet vad jag menar Anna:). Det är verkligen så himla härligt att vara
där och träffa alla människor. Kameran gick ganska flitigt under kvällarna och innan jag har fått in alla bilder så blir det ett kollage, tyvärr så synds bilderna inte jätte bra, men det går att njuta ändå:)

Watt Elastic Sandal

                                                  

Klickade hem dessa i torsdags. Har verkligen hängt på den nya trenden med resårremmar på skorna. Det är så skönt att gå i.
Dessa skor kommer från Whyred och heter Watt.

Bröllopskavallkad på jobbet

Idag på jobbet firade vi och följde såklart det kungliga bröllopet. De flesta av de boende var helt lyriska hela dagen över bröllopet. Men klockan 15 satt de bänkade vid tv:n och åt prinsesstårta.

Måste säga att det är jättekul att se alla klänningar och smycken, många var verkligen smashing beautiful.

Gillade starkt Kronprinsessans Mary av Danmarks klänning. En havsgrön drömlik klänning. Mycket snyggt.

Och självklart så var ju våran kronprinsessa oerhört vacker i sin brudklänning. Den passade henne mycket bra.

Veronika decides to die

Hyrde 3 filmer i fredags och jag kollade på sista filmen igår. Filmen, Veronika decides to die, var helt underbar.

Den handlar om en ung kvinna som överdoserar tabletter för att ta sitt liv. Hon vaknar upp några dagar senare på ett mentalsjukhus, men allting förändras då hon får veta att hon bara har några dagar kavr att leva.

Filmen är baserad på Paulo Coehlo bok med samma namn. Sarah Michelle Geller och Jonathan Tucker spelar huvudrollerna.

Kan verkligen rekomendera den:)



 

Fredags fika

Idag var jag och Linnea på Rutiga duken och fikade, det var proppat med folk och det visade sig att det hade varit så hela dagen. Det var väldigt mycket vita mössor på stan och det visade sig att det var Sjöslaget idag. Studenter som tävlar i kanalen med ett hemmabyggt flyttyg.

Jag tog Falsk Potatisbakelse som vanligt:) Fredags fika har ju blivit en liten tradition för oss. Det är verkligen skönt att sitta och bara prata om allt och ingenting.


Man blir ju lite nostalgisk när man ser alla studenter och tänker tillbaka på sin egen student. Här är en bild från vårat Sjöslag. Vi var militärer, man ska ju alltid ha ett tema:)


Det var tider det. Elias var chef över "kompaniet"

10875 steg

I tisdags så jobbade jag delat, 7-12 och 16-21. På dessa timmar så gick jag 10875 steg, vilket kutande. På kvällen jobbade jag och Ameneh tillsammans det var superkul:) Efteråt stack vi ner till sälsten där det var grillkväll med folk från jobbet. Vi hann kanske vara där i en kvart innan det var slut. Men det var trevligt att titta förbi.