barnens tankar äro outgrundliga

Måste bara citera något som min brorson, som fyller 5 år på Måndag,  sa alldeles nyss.

Vi busade och skojade lite med varandra innan han skulle gå och lägga sig.

Så jag skämtade med han och sa:
- Du är säkert en sådan som pussar på alla tjejer på dagis.
Han svara snabbt:
- Nä det är jag inte alls.
Då fortsatte jag:
- Jo du sitter säkert och pussar på dem under bordet.
Då svarade han:
- Nä jag är en sådan som sitter och puttar ner alla kakor från bordet.

Vet inte var det kom ifrån men barnens tankar äro outgrundliga.

Vet inte

Vet inte vad jag känner just nu. Jag känner mig lite O F F... kan ha att göra med att jag lyssnar på The Story of the Impossible, musiken till den nyste friends-reklamen om den lilla killen som bär på en massa ord. Den får mig alltid att en att börja tänka, att börja undra.
Det kan också vara förkylningen som spökar.... för jag är så less på den. Försvinn snarast!!
Eller, alldeles för lite sömn. Orsakade av ovanstående.

Å andra sidan så spritter det i kroppen på mig eftersom att jag snart ska åka till Stockholm och träffa nära och kära... längtar verkligen.

Sängen bums och håller tummarna för att jag äntligen kan sova en hel natt.

H Ä R  K O M M E R  T H E  S T O R Y

Me like, me want

HIttade hösten absolut snyggaste kappa. ME WANT... Badly, men med ett pris på 880 €. Tror inte det. Den vackra skapelsen kommer ifrån Miu Miu. Finns hos både My Theresa och Net-A-Porter.

 

Shopping eftermiddag i Sundsvall

I Fredags så blev det en tur ner till Sundsvall och Birsta med Tobias, Maria och Tomas. Det var en mycket trevliga eftermiddag. Vi åt middag Tandoori House, det var såå gott.

Efter middagen så åkte vi till Birsta där jag hittade ett par jätte fina ankel boots från Din Sko. Det blev också ett linne från Tiger på 70 % rea. Ordinarie 599:-, men jag fick det för 180:-. Väldigt bra :)


Förkylning + Sommar = Dåligt

Det började i Lördags med att jag vaknade upp och hade ont i halsen, nacken, axlarna och huvudet. Nu är det Onsdag och jag mår fortfarande lika dåligt. Värken i nacke, axlar och huvud kan lätta något med värktabeltter men den kommer tillbaka efter ett litet tag.... öken!!! Det bara en vecka kvar tills jag åker till Stockholm och då vill jag absolut inte vara sjuk.

Sally är helt underbar...

Kollade idag på några avsnitt av Sally. Den fantastiskt roliga serien som gick på 2:an 1998. Maria Lundqvist spelar Sally och hon är som klippt och skuren för rollen. Hon har de mest fantastiska och knäpp punch lines. Och tänkte visa detta med ett litet klippa.


Flower from Tiger

Väntar nu på att den ljuvliga tunika från Tiger of Sweden, som jag har beställt, ska komma. Har kollat på den flera gånger och nu när det blev rea på Onlineshopen så slog jag till. Den är verkligen häftig med det flerfärgade tyget som är lite transparant.




Rea by Monki

I Måndags så var jag och Kristina in på Monki i Birsta, där vi hade turen att hitta några fina plagg på rean. För mig blev det dessa två plagg





Ny frisyr

Tänkte visa en bild på nya frisyren. Det blev faktiskt en ganska klassisk page... men inte en rak. Har redan tidigare i livet
upptäckt att det är något som jag inte passar i.