Garbo

img_6807 (MMS)

Sitter på Garbo nu med fina Anna för att ta ett glas och prata lite. På grund av störtregn så blev det ingen Cullbergballett, men det gör inget:)

Dagens låt

Denna låten har gått här hemma hela dagen och jag älskar den. En riktig swingig låt som man bara vill dansa till. Videon är också vass med rättegången.

She Said av Plan B


Tonight

I kväll ska jag ner på Sommarklubben och träffa Linnea, Hanna och Andreas. Vi får se om Elin också dyker upp.
I alla fall så här ser jag ut ikväll:


Silversotning och rött läppstift.

En känsla

Elin har en känsla i magen som inte förmedlar någon positiv känsla, det är något som inte stämmer och hon vet ej vad hon ska göra åt det. Man önskar ju att man skulle veta hur man skulle göra.

Det blir en tripp ändå...

Snart!!
Äntligen!
Har precis beställt biljetter till Stockholm. Det kommer att bli min semster, några dagar där som jag kan göra precis vad jag vill. Det är det enda som hinns med innan efter att perioderna har slutat och den vanliga rulljansen sätter igång. Men det ska bli så skönt och det är bara en 2 veckor kvar. Tänkte mig en utlandsresa men eftersom att det kommer att bli en senare i höst så kändes det inte jätte nödvändigt med en nu. 

Middag!

Idag blev det Ceasarsallad, det är ju så gott och verkligen hur enkelt som helst att göra.


Ceasarsallad:

Romansallad
Bacon
Kyckling
Krutonger
(man kan massor med saker i salladen men detta är de klassiska)

Dressingen:
Blanda ihop 2 st finhackade sardellfiléer med 1 äggula, 1-2 pressade vitlöksklyftor, 1 tsk fransk senap, 1 tsk Worchester sauce, 2 tsk vittvinsvinäger och 1 msk citronsaft. Tillsätt 1 dl olivolja och vispa ordentligt. Tillsätt efteråt 1 dl riven parmesan och 1 msk mjölk. Smaka av med alt och peppar.



Visst ser det gott ut

Fikar!

img_5249 (MMS)

Med fina Linnea nu på Rutiga. Är ledig idag och det är superskönt.

Miu Miu Spring-Summer 2008

För ett tag sedan berättade jag om en favoritkollektion från Alexander McQueen, jag tänkte fortsätter på temat med kolletioner som gjort intryck.

Vi går från England till Italien och flyttar oss 1,5 år frammåt i tiden.
Nu handlar det om Miu Miu och deras sommarkollektion 2008. I kollektionen finns det en del illustrationer på kläderna och det är svenska Liselotte Watkins som har i designat dessa, i form av olika gycklar-motiv. Jag var faktiskt i Rom denna vår och fick faktiskt se plaggen live och de skulle gärna fått följt med hem.

Så kolla nedan och dregla.