Affisch

Idag på förmiddagen så fixade jag ihop en affisch till våran gymnastik avslutning som är nu på Söndag, den 6 Juni.

Tog lite bilder på träningen igår som jag kunde använda. Det blev ett helt okej resultat.

Alla är välkommna:)

Morsdag

Igår firade vi mor med god middag, potatisgratäng och grillad älgkalvfilé. Det var supergott.

Tanken var att jag skulle baka en tårta men när jag skulle sätta igång igår så fanns det nästan inga ingredienser till tårtan så jag gjorde en god efterrätt istället. Det blev vit chockladpannacotta med drottning soulis.
Det blev så gott:) Och väldigt uppskattat av modern min.

tjugoåttonde

Idag så jobbade jag 7-16 och den har vairt väldigt intensiv så man var helt slut när man kom hem. Jag som tänkte att jag skulle få lite arbete gjort ikväll men det har bara blivit soffan och slö-tittande på tv under kvällen.

Tror inte att det dröjer länge innan det är dags att sova. Och lillskiten gick ut alldeles nyss så man får sova hela natten:)

Hawk

Idag hämtade jag ut ett paket, och paketet innehöll detta.

 

Jag beställde denna från Grandpa i helgen. Modellen heter Hawk och kommer ifrån Rodebjer. Måste säga att jag verkligen gillar Rodebjers sommarkollektion. En modern och rolig kollektion. det finns massor med snygga kläder i kollektionen och jag har några fler favoriter.

Smashbox - The story of

När man ändå talar om Smashbox så tänkte jag berätta lite om mitt absoluta favoritmärke innom smink, Smashbox.



Innan Smashbox grundades, av de två bröderna Dean & Davis Factor, var de båda påväg att bli stora legender innom modebranchen i Los Angeles.
Det startade med att dessa två bröder, två väldigt unika entrepenörer och barnbarns barn till den store makeup legenden Max Factor - kombinerade sina kunskaper och sitt arv och startade Smashbox Photo Studios.

Med en strid ström av stjärnor som passerade studion dagligen blev Dean & Davis ofta tillfrågade att starta ett makeup märke som mötte behovet hos fotosessioner. De kominerade sina yrken som affärsman och modefotograf och startade SMASHBOX år 1996.

Birsta

Idag efter jobbet blev det en sväng till Birsta med Linnea. Vi var båda ute på jakt efter skor så idag blev det skoletande. Och efter mycket provande så hittade vi var sitt par. Jag var egentligen på jakt efter ett par ballerina men det blev ett par sandaler istället.


Modellen heter Micro och kommer ifrån Vagabond


Jag kom även hem med en ögonskugga från Smashbox. Kicks hade fått in en ny färg i deras Eye Shadow TRIO och jag blev förälskad i den. Skuggan heter Megapixel och den känns som att den kommer att användas flitigt i sommar.

The life and love if a she-devil

Har nyligen läst ut en bok som vi läst på Engelskan och som heter The life and love of a she-devil, på svenska En hondjävuls liv och lustar. En feministisk bok av Fay Weldon.

Boken handlar om Ruth som är hemma fru med man och barn och som inte riktigt passar in i livet som hon lever.
På en fest blir hennes man, Bobbo, förälskad i novelisten Mary Fisher och lämnar Ruth. Hon blir då en hondjävel som söker hämnd. 

Boken var bra men lite konstig, men väldigt beskrivande. Men den borde absolut läsas. Här kommer en liten del av det första kapitlet i boken.

"Mary Fisher is small and pretty and delicatedly, prone to fainting and weeping and sleeping with men while pretending she dosen't. Mary Fisher is loved by my husband, who is her accountant. I love my husband and I hate Mary Fisher."

Loser



Ikväll rammalde jag på filmen Loser. Det var verkligen jätte långe sedan som jag såg den. Den är från 2000 men det känns osmom det var ännu längre sedan som den kom. Man blir verkligen nostalgisk när man ser den. All musik och saker som var poppis på den tiden, som loser-tecknet. 
Jisses vad ung Jason Bigg och Mena Suvari var då, helt otroligt. Men kul att se den igen, man behöver lite nostalgi emellan åt.

Träning och filmkväll

Ikväll  var det träning som vanligt och allt gick bra även gymnasterna var trötta.

Efter träningen blev det filmkväll hemma hos Linnea. Vi såg på Transporter 3, en sevärd action rulle med Statham i huvudrollen. Känner mig ganska trött så det är dags att krypa ner i sängen, men jag är ledig imorgon och dte känns väldigt skönt.

Greyson Chance

För två veckor sedan lade 12-åriga Greyson Chance upp sin cover av Lady Gagas låt Paparazzi på Youtube. Han tog en stor del av världen med storm och uppträdde sedan på Ellens show. Greyson har spelat piano i 3 år men aldrig tagit en sånglektion, snacka om naturbegåvning. Lyssna här.

Mad as a hatter

Har lagt på ett nytt lack på mina naglar. Det blev mitt nyaste och det mest glittriga som jag äger. Lacket kommer från OPI och heter Mad as a hatter och ingår i deras kollektion som inspireras av Alice i underlandet.

Long day

Idag har jag jobbat hela dagen, 13 timmar. Det var länge sedan jag jobbat ett sådan långt dag och det känns, var trött i slutet mot dagen. Imorgon jobbar jag "bara" 12 timmar. Men det blir pengar i slutändan:)
Har jobbat mer denna månaden och det känns skönt, det har varit lite skralt med jobb ett tag men nu har det blivit bättre.

Ligger nu i sängen och kollar på Lösvikt med Robert Gustavsson, men jag ska snart pack ihop för natten, jag börjar 7 imorgon så det är dags.

Rodebjers Alligator

När jag var i Stockholm i helgen så sprang jag på en väldigt snygg tröja som fick följa med hem.

Alligator från Rodebjer.

Har länge gillat Carin Rodebjers arbete men det har helt enkelt inte blivit något plagg där ifrån, konstigt nog.
Alligator är en rökgrå tröjklänning med transparanta partier, som jag kommer att använda tillsammans med en svart kjol och ett svart tubtops linne. Rökgrå är något som kommer att synas i vår. Det finns att se hos både Rodebjer- och Filippa Ks vårkollektioner.

     

Lady GAGA is the queen

Här kommer några bilder från konserten i lördags, som var helt otrolig. Vet inte riktigt vilka ord jag ska använda för att beskriva konserten. Ett fullsatt globen av little monsters, mer än 15000 pers. Speechless var himmelskt bra, Papparazzi enorm och under Bad Romance skakade Globen.